Анти ейдж Терапия

Биоптрон Анти Ейдж Терапия

updated on by Polly Nikolova Therapy

Биоптрон Анти Ейдж Терапия – N1 на европейския конгрес за естетична и антиейджинг медицина в Париж.

Множество международни медицински експерти са представяли ефекта от светлинната терапия BIOPTRON по време на антиейджинг конференции в Лондон, Париж, Монте Карло, Варшава и Букурещ. В своите презентации те убедително демонстрират на широката публика клинично доказаното въздействие на проникващата поляризирана светлина за намаляване на фините линии, бръчките, подобряване на устойчивостта, еластичността и изглаждане на неравностите по повърхността на кожата, като ѝ придава здрав вид и младежко излъчване.

КАК ВЪЗДЕЙСТВА БИОПТРОН?

BIOPTRON оказва положителен стимулиращ ефект върху специфични клетки на кожата, познати като фибробласти, което води до ускоряване на синтеза на колаген и еластин. Безопасната и неинвазивна светлина BIOPTRON само за 16 минути терапия на ден намалява бръчките без никакви странични ефекти.

www.pollynikolovatherapy.com

Можете видимо да възстановите естествения блясък на цялото ви лице, да намалите пигментацията, да подобрите текстурата на кожата и да я изгладите, третирайки бръчките. Ще видите безпрецедентните резултати, ако използвате BIOPTRON дори само 16 минути на ден, защото чрез проникващите лъчи на светлината непрестанно тече процес на възстановяване на колагена под повърхността на кожата. Технологичното съвършенство на BIOPTRON може да се комбинира в синергично въздействие с козметични средства за постигане на още по-добра микроциркулация, както и за по-стегнат, по-блестящ вид на кожата само за две седмици.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОЦЕДУРАТА АНТИ -ЕЙДЖ?

pollynikolovatherapy.com

Терапията се състои в почистване на зоната, която ще се обработва. Работи се първо от едната страна, след това от другата поради спецификата на уреда. След почистването на зоната, се прилага определен цветен филтър в рамките на 4 минути. След изтичането на тези минути се добава специален гел при анти ейдж процедура и се въздейства с друг цвят филтър в рамките на 8 минути. Продължението на терапията е с намазване на крем от серията Анти ейдж препоръчителен при тази процедура и се завършва терапията с медицинският филтър за още 4 минути. След това се минава на другата зона. Процедурата завършва с напръскване с обогатена с кислород, специална вода. Общото времетраене е около 40 минути.

Препоръчителната терапия, която предлагам е първите две седмици да се полза 2 пъти седмично, след което да се поддържа кожата веднъж седмично.

Между две процедури. Лявото око е след процедура

Преди Антиейдж терапията. Бръчките тип “ пачи крак“ са много ясно изразени


След първа процедура Анти ейдж. Бръчките са видимо намалели, кожата е по-гладка и по – озарена

Снимките са направени по време и след Анти ейдж Терапия на очи със знанието и съгласието на пациентката, за което й благодаря!

Ако желаете Анти -Ейдж терапия, моля натиснете тук – “ Запазете час“ или отидете в раздел „Запазете час „и последвайте инструкциите, като изберете от менюто вашата Анти -ейдж терапия.

Часът ви ще бъде потвърден на телефонният номер, който сте предоставили, като съобщението за вас е безплатно.