Биоскенер – квантов анализатор и диагностика

Често задавани въпроси

Каква е точността на този вид изследване?

Точността на изследването е заложена в софтуера на апарата (96%) и се базира на проведени научни медицински изследвания от международен екип учени по предварително заложен модул. Резултатите представляват база данни в програмата на компютъра, който прави сравнително-съпоставителен анализ между тях и изследваното лице. Анализът е на органи и системи, като може да стигне до клетъчно и микроклетъчно ниво .

биоскенер кватов анализатор
Биорезонансна диагностика

Какво представлява „квантовата медицина”?

Квантовата медицина представлява направление в развитието на медицината от гледна точка на квантовата теория. Тя е предмет на развитие на медицината за космически цели и този апарат е нейна разработка.

С какво квантовата диагностика се отличава от известните  вече такива (ядрено-магнитен резонанс, компютърен томограф, ултразвуково изследване)?

Отличава се с това, че прави компютърен анализ на енергийните полета на клетъчно и микроклетъчно ниво на принципа на квантовата енергия – доколко една клетъчна система в даден орган е способна или до колко е увредена с оглед функционирането на изследвания орган както самостоятелно, така и в отношение към всички останали органи и системи. Затова и анализът е на  органи, системи и на клетъчно ниво.

Може ли този тип диагностика да ми навреди?

Не, не може да навреди поради принципът му на работа и това е доказан факт от досега проведените изследвания в различните страни, където апарата е въведен като модел за диагностика и мета лечение.

Моите органи ли са на изображението?

Не, на изображението са компютърно моделирани органи, върху които се отразява статуса на вашите.

Вижда ли уредът отсъствието на някои органи?

Не, тъй като информация за него след отстраняването му остава.

Мой познат си направи такава диагностика, без консултация с лекар. Необходим ли е той?

Консултация с лекар е необходима в случай на необходимост от по-задълбочен анализ и обосновка на диагностичната находка, както и прогнозата за мета лечението и/или необходимостта то да бъде допълнено с друг медицински подход

Ще получа ли препоръки след приключване на изследването?

Да, след диагностиката, в рамките на 24 часа изпращам по имейл тест репорта, на базата на който ви давам препоръки. Препоръките се дават при първото изследване,  както и при следващите контролни изследвания.

Трябва ли да информирам оператора за лекарствата, които приемам?

Необходимо  е, особено ако те са антикоагуланти, невролептици или антидепресаннти от най-нова генерация.

Защо е необходимо да изпия чаша вода преди теста?

Водата е най-големия носител на енергийна информация, която с помощта на апарата се зарежда моделирано като  алопатия, хомеопатия, фитотерапия, литотерапия. Така, че е необходимо!

Колко сеанса са ми необходими, за да бъда изведен от дадено състояние?

Това зависи от мнението на провеждащия диагностиката и зависи от  здравословно Ви състояние към момента.

Може ли да се диагностицира херния?

Херния като диагноза – не. Диагностицира се физиологично нарушение на органно ниво и в зависимост от състоянието следва консултация с хирург.

Може ли да се диагностицира рак и в кои фази?

При метаанализа, това означава енергийно нарушение на орган или система от органи и в зависимост от това каква насоченост дава метатрона, се стига до съответните заключения.

Може ли да се лекува човек, който е на химиотерапия?

Да, може! Особено след химиотерапията, за изчистване на организма от отровите.

Може ли да се помогне при наследствени проблеми?

Да, апарата отчита не само моменти заболявания, но и предразположеност, която може да идва имено от наследствени проблеми

Ето защо препоръчвам всеки да си направи такава диагностика, за да може да е наясно към какво има предразположеност, на какво да си обърне внимание и не на последно място, тази диагностика спестява времето на всеки от нас, посещение при различни специалисти, различни диагнози и тн.

polllynikolovatherapy.com

За да сме здрави трябва и да сме информирани. Къде да потърсим помощ, каква помощ се предлага, какви ще са ползите за нашият организъм, ще има ли последствия, странични ефекти и какъв би бил крайният резултат. На всички тези въпроси терапевтът ви или лекарят трябва да ви отговори. Защото здравето е лична отговорност на всеки един от нас! Бъдете информирани и здрави!