Волкано Запер- многочестотен биовълнов генератор в помощ на здравето

pollynikolovatherapy.com

За уреда Волкано Запер разбрах случайно, преди няколко години, когато си купих книгата на Хулда Кларк“ Лечение на всички видове болести“ Първоначално, Заперът е открит от д-р Реймънд Райф още през 30-те години на 20 век, но не му се отдава необходимото внимание, докато в един ден, на базата на научните трудове на Реймънд Райф, Хулда Кларк не издава своята книга.

Д-р Хулда Кларк твърди, че причината за всички болести и болестни състояния е някакъв вид инфекция – заразяване с паразити. Всички бактерии, гъбички, вируси, червеи и глисти са паразити.
Тези микроорганизми са много чувствителни към протичащите през тях електрически импулси и могат да бъдат убити, чрез пускане дори и на много слабо напрежение (от 5.5 до 10 V с няколко милиампера). Ето така след години, трудовете на д-р Райф влизат в употреба под наименованието ВОЛКАНО ЗАПЕР.

pollynikolovatherapy.com

Вирусите и бактериите изчезват за 3 минути. Тениите и метилите за 5 минути; акарите за 7 минути. За да стане това са достатъчни позитивни импулси с много ниско напрежение – между 5 и 10 волта. Токът създаден от него убива паразитите, когато ги достигне. Този ток не достига до очите, апендикса, тестисите, костиците на вътрешното ухо. Той минава по стомашната стена, но не и през съдържанието в стомаха. Не афектира жлъчката и живите клетки. Всъщност токът минава основно през течностите в тялото – през лимфната и кръвоносната системи, а много малка част достига до органите и тъканите на тялото ни. Целите на запера всъщност са кръвта и лимфата.

Защо д-р Кларк избира за запера честота от около 30 kHz (30 000 пулсации в секунда)?

pollynikolovatherapy.com

Когато високочестотен прав ток се пропусне през човека чрез електроди, хванати с ръце, и се измери неговата стойност, се вижда, че колкото по-висока е честотата, толкова по-силен е тока. При около 30 000 пулсации в секунда токът започва да намалява, тъй като нараства съпротивлението. Напрежение от 5 волта и с честота 30 kHz може да бъде усетено с всяка част от тялото. Установено е, че до някои места на тялото достига по-слаб ток в сравнение с други, което доказва, че той не протича еднакво навсякъде.

Хората с възпаления, често усещат по-силно въздействието на запера, точно на тези места, което навежда на мисълта, че те са с по-ниско съпротивление. Те имат и отрицателен заряд. Негативно заредените частици се привличат от позитивния електрод с честота 30 000 пъти в секунда.

От всичко това излиза, че честотата от 30 kHz е избрана за запера, защото тогава токът е максимален. 

Няма негативни странични ефекти, тъй като запера се захранва от батерия от 9 волта. Това напрежение е твърде ниско, за да причини щети на организма. В книгата си “Предпазване от всички видове рак” д-р Кларк пише, че използването на запера не се е отразило негативно на кръвното налягане, вниманието и телесната температура. Никога не е причинил болка, а по-скоро я спира моментално.

pollynikolovatherapy.com

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВА от бременни и хора с пейсмейкър, тъй като не е тестван в тези случаи. Въпреки че заперът е ползван при 8 месечни бебета без видими отрицателни последствия, се препоръчва да се използва с повишено внимание при деца.

Ползи от Запера

Премахва:

  • паразити
  • бактерии
  • вируси
  • гъбички

Как се използва Волкано запер?

Самият апарат се използва, като двата метални накрайника се хващат и държат в ръце в рамките на 7 минути, след което има 20 минути почивка. Отново 7 минути се държат ръкохватките, после пак 20 минути почивка и последен път 7 минути с 20 минути почивка. Самият апарат издава звукови сигнали и няма как да объркате, нито пък е необходимо да засичате време . Това е една серия, която се препоръчва за профилктика.

При заболяване е добре серията да се прилага 2 пъти дневно.

А за лечение на по – тежки заболявания е необохдимо 3 пъти дневно да се прилага лечението с Волкано запер.

Един цикъл лечение е 21 дни, след което е добре да се направи почивка. В зависимост от състоянието може да се приложи билколечение или ароматерапия или като комбинация.

pollynikolovatherapy.com

Хубаво е да се приемат повече течности и по – лека храна по време на лечението, още повече че има храни с антипаразитно въздействие, като алое, бял пелин, хрян, синап тиквени семки, мащерка, канела и др.

Не забравяйте, че профилактиката е най – важна за нашето здраве. А ние сме тези, които носим отговороност за него.