Холистична терапия

Грип? Не! Благодаря!

Грип?
Не!
Благодаря!
Но, как?
Ето така…
В уютна обстановка, два пъти дневно, за по 10 минути.

БИОПТРОН МОЖЕ И ТОВА!!!!

Медицински уред, който използва светлина, предпазва децата от вирусни заболявания и подпомага оздравяването.
Действа по естествен начин (не съдържа UV лъчи) и може да се прилага както за профилактика на грипа и честите настинки при най-малките, така и за подпомагане на лечението.

Освен това като превантивна мярка предлагам разработеният бленд/ етерична смес/ ИМУНО БОМБ и ви гарантирам, че болестите ще стоят далеч от вас.

РЕЗУЛТАТИ?
АМА РАЗБИРА СЕ!!!


При грипния вирус са постигнати следните резултати: възстановяване на клетъчния имунитет, отслабване на силата на инфекцията, антивирусен и бактерициден ефект върху кожата и лигавицата на дихателните пътища, намаляване на отока на лигавицата и улесняване на дишането през носа, отслабване на локалната възпалителна реакция и секреция, намален риск от алергизиране в хроничната фаза и ускоряване на възстановителния процес.

МНЕНИЯ НА СПЕЦИАЛИСТИ

Децата са предразположени към вирусни инфекции на горните дихателни пътища (в т. ч. на носа и гърлото: „ринити”, „фарингити”). Може да имат над 8 боледувания на година. Изследвания в различни болници и клиники установяват, че терапията с „Биоптрон” е ефективна и напълно безопасна при децата. От „Цептер–България” препоръчват „Биоптрон” на всеки родител с дете, страдащо от вирусно заболяване или чести настинки, както и за профилактично подсилване на имунната система при здрави деца. Светлинната терапия „Биоптрон” е алтернативна форма на лечение по света. Редовното й прилагане подсилва имунната система, подобрява микроциркулацията и метаболизма и стимулира обновителните процеси в целия организъм.

АКО СТЕ В ЛОНДОН…
АКО ПРЕДПОЧИТАТЕ АЛТЕРНАТИВНАТА МЕДИЦИНА
АКО СТЕ ОТ ХОРАТА, КОИТО ПРЕДПОЧИТАТ ПРЕВАНТИВНАТА МЯРКА, А НЕ ЧАКАТ ГРИПА ДА ГИ ОБОРИ, ТО ТОГАВА ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е САМО ЗА ВАС

БИОПТРОН ТЕРАПИЯ + ИМУНО БОМБ БЛЕНД

РЕШЕНИЕТО ПРОТИВ ГРИП
РЕШЕНИЕТО ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА ВИРУСНИ СЪСТОЯНИЯ
РЕШЕНИЕТО ЗА ПО – БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, АКО ВЕЧЕ СТЕ С ГРИПНО ИЛИ ВИРУСНО СЪСТОЯНИЕ.

ЗДРАВЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА?
РАЗБИРА СЕ!