Никога не съм рисувала през живота си, освен в часовете по изобразително изкуство. Обичах да оцветявам, но не и да рисувам. И от веднъж, на връх  Великден при медитация ми се каза : “ Рисувай! Ти можеш!“. Няма да изпадам в подробности как  започнах, но е факт моята първа  картина посветена на Божията Майка, която пазя и до днес. От тогава до сега са изминали няколко години и вече имам над 150 продадени картини и продължавам да рисувам.

Моите картини не са просто картини, а връзка със Светлият свят, Вселенския разум, Космоса. Рисувам всичко по мой си начин. От цветя, до икони, от дървета до Земя. Важното е да свържа енергийният поток на човекът и емоционалното му състояние и рисувам според усещанията си.

Преди да започна  винаги питам дали целим нещо по- специално или се доверяваме на Вселенският поток. Дали човекът има предпочитания за изображение, цветове, големина на картината и т.н.

След като уточним започвам да рисувам и не спирам, докато картината не бъде готова. Случвало ми се е да рисувам и по 19 часа без прекъсване. Със всяка картина идва и послание, което можете да видите в самата страничка и то винаги е за съответният човек. Няма как да се повтори. Нито картината, нито посланието.  Не използвам техники, дори доста често рисувам с ръце. Картините ми не са технически изпипани, но носят енергийният заряд на Вселената.

Използвам предимно маслени бои и наслагвам, за да се получи нещо като 3D ефект.

Цените са символични и   доста често самите хора определят моят труд и време според възможностите си, защото споделят, че начинът,  по който животът им се се променил към по- добро няма цена. За това на моя картина няма да видите фиксирана цена. Но, с удоволствие ще рисувам за вас, стига да зная, че това ще ви донесе щастие и радост.  Което всъщност е и целта на енергийната картина и аз съм много щастлива, че съм допринесла за тази промяна към по- добро.  За мен по- важно е самото послание да стигне до човек и поглеждайки тази картина, рисувана специално за него да осъзнае, че тя е единствена и неповторима, така както  самият човек е специален, единствен и неповторим!

Всички сме такива, само дето понякога го забравяме и тогава идват картините, за да ни напомнят със своите цветове че светът около нас е уникално красив и прекрасен!

Само трябва да го допуснем и в себе си…

Добре дошли в моят свят на пъстрота, радост, прекрасни мечтания и възхитителни сбъдвания в цветове!

Ето тук може да разгледате страничката ми във Фейсбук!