За да запазите час, моля последвайте следните инструкции!

  • Изберете категория, която желаете, след което ще ви излезе подкатегория с услугите. Изберете желаната от вас услуга, натиснете на нея, за да ви се отвори календарът, от който ще можете да изберете свободна дата.
  • Когато изберете дата, ще ви излязат свободните часове.
  • Изберете своят час и попълнете своите данни, като телефонният номер е задължителен, защото на номера, който посочите ще получите одобрение за заявената от вас услуга или отказ, ако това е наложително.

Моля, когато стигнете до запазването на час, имайте предвид, че часовете са в испанско часово време, тъй като аз живея в Испания, но когато получите потвърждение на вашата заявка, системата отчита от къде е изпратена заявката чрез кода на телефонният номер, който сте предоставили и при вас ще се изпише часът във вашата часова зона.

Пример: Заявили сте първият час – 9:30 испанско време, но – ако сте в България, на вас ще ви се потвърди за 10:30, защото стистемата ще види код +359….

Искате среща с мен за 15 часа българско време, то тогава трябва да заявите среща с мен в 14 часа. На мен ще ми се изпише 14 часа, защото толкова ще е в Испания, но вие ще получите потвърждение за 15 часа.

В другите европейски страни часовата зона е същата, разлика има с Англия и Тенерифе, които са минус 1 час.

Пример – първият възможен час е 9:30, но в Англия и Тенерифе ще покаже 8:30. Тоест реалният час за среща в Англия и Тенерифе ще е 8:30. Моля, ако системата не ви го потвърди, да ме уведомите, за да доуточним часа.

Моля, обърнете внимание, ако запазвате часове за ваши близки, които не живеят в страната, от която се запазва час.

Пример : Искате да запазите час от Испания, но часът е за ваш близък, който живее в България. Ако оставите вашият, испански номер, то потвърждението ще дойде в часовата зона за Испания, за това е нужно да напишете номерът в България. За да може да се отчете правилната часова разлика.

Моля, когато попълвате данните, запишете и кода на държавата, в която живеете.

Когато всичко е изпълнено, системата ще ви предложи два начина за плащане ( Debit card/ Credit card или Paypal ), ако услугата е от платените. Моля, изберете съответният начин на заплащане, попълнете данните и ще получите уведомление, с което се потвърждава запазеният от вас час, на посочения от вас телефонен номер или отказ, поради някаква причина.

Съобщението, което ще получите с потвърждение за вас е безплатно.

Моля, натиснете на посоченият линк: Polly’N – Consultative – Diagnostic Center for Holistic Therapies , който ще ви отведе до страницата ми във фейсбук, където можете да оставите съобщение при нужда.

Благодаря!

Услугите, на които няма фиксирана сума са дарителски жест от ваша страна, за което предварително благодаря, ако оцените моят труд и времето отделено за вас, за да ви помогна.