Консултацията за снемане на здравен статус включва информация за самият пациент, след като е попълнил декларацията за поверителност, предоставена му по време на самата консултация или попълнена и върната онлайн. Следва медицинско досие, което включва какви заболявания има или е имал пациента, какви лекарства е приемал  или приема в момента, диагнози поставени му от медицинско лице. 

Имал ли е оперативна намеса, каква и кога? 

Има ли алергии? 

Има ли наследствени заболявания и какви? 

Употребявал ли е и употребява ли алкохол, тютюн, упойващи вещества?

Всичко това се изисква при положение, че пациентът желае алтернативно лечение, което включва билки, тинктури, добавки, ароматерапевтични масла, които може да са несъвместими с медикаментите предписани от лекар, да увеличат или намалят тяхното действие или да предизвикат алергична реакция. 

След попълването на медицинското досие се пристъпва към предложен вариант за лечение от алтернативната медицина, като състоянието на пациента се следи до подобряване или до пълното излекуване по холистичния метод. 

Моля имайте предвид, че алтернативната медицина изисква време, през което първо организмът трябва да се изчисти от токсините и след това да започне самият оздравителен процес и моята задача като холистичен терапевт алтернативна медицина е да ви посоча здравословният начин за справяне с болестта или проблема, но решението и действията зависят изцяло от вас. 

Времетраене – 30 мин.
Цена – €25
Връзка на осъществяване – Skype or Facebook
Плащане – по банков път или чрез пейпал при заявяване на услугата