Thank you Polly for the

Thank you Polly for the Love and the Light!
Polly is exceptional, loving, caring and highly skilled therapist. She will show you the way and make you think how to grow your own strengths!
She is empathic and she heals the soul and the body!
She is magician, positive and strong!
I m grateful for every single therapy with her. You can feel with your soul that she is giving the right decisions for you. After if you complete her advise you will benefit thourouly.
Her last book and all the stuff she is creating with her hands is also magical. I used to fly with the book, because I am nervous on landing.
Once I discovered that her handmade soaps are curing my migraine headache only by smelling it. A lot and lot of miracles you will benefit once you meet Polly. I fully recommend you to take the journey of your inner peace and try a therapy with Polly!

Maria Angelova

Ciao a tutti! Da

Ciao a tutti! Da tempo utilizziamo creme, unguenti, saponi, profumi, cosmetici per bambini, miscele aromaterapeutiche preparate da Polly. Riflettono meravigliosamente su di me, mia figlia e mio nipote Andrey. Alcuni sono già i nostri preferiti e li ordino di nuovo. Siamo tutti contenti! Grazie dal profondo del cuore Polly!
Ho subito provato l’emulsione per la pelle matura con una formula nuova e migliorata. Mi piace ancora di più, Polly! Grazie! Benedetto è il tuo lavoro!
Con tanto affetto, dai tuoi clienti soddisfatti Andrey (sei mesi👶) da Radostina (solo duecentocinquantacinque mesi👩‍💼) e di me – la nonna di Andrey (+ seicento mesi😄)💗

Nina Kirilova

Мили хора, вие, които сте

Мили хора, вие, които сте попаднали тук, независимо по каква причина, вярвам, че сте попаднали на най-точното място в момента, защото душата най-добре знае накъде да ни води ! Първо искам да благодаря от сърце и душа на Поли, че прави всичко възможно да помогне, по всякакъв начин ! За мен най-добрият лечител е този, който лeкува душата, защото щом душата е здрава, тялото също и всичко е в своя баланс и хармония. При Поли човек може да открие причината, която води до сътветният проблем, от каквото и естество да е той. А щом се знае проблема, то и лечението ще бъде най-правилното ! Ако имате въпроси, на които не можете да намерите отговорите, ако не знаете как и накъде да продължите, един сеанс с нея е като слънцето, огряващо мрачният ден ! Освен всичко това, съм ползвала и от натуралната й козметиката, която е уникална със своето качество ! Получила съм много безценни съвети от светлият свят чрез нея , за което съм изключително благодарна ! Чела съм книгите й, с едната от които ми се случваха чудеса на няколко пъти…. Невъзможно е да кажа всичко, което бих искала…
Благодаря ти, скъпа Поли !!! ❤️

Татяна Тодорова

Много съм признателна на Поли

Много съм признателна на Поли за вниманието и грижата, с които винаги се е отнасяла към всички споделени от мен детайли.

И в здравословно отношение, и в социален аспект тя с внимание е изслушвала всички детайли, които съм споделяла, и е полагала усилия заедно да обсъдим и намерим най-верния път за решаване на проблема.

Умението и дарбите и да чува и гласове от Светлите сили, както и искреното и желание за помощ без да злоупотреби с тези си качества пък са водели винаги до много прецизни резултати за мен самата.

Благодаря, мила Поли, благословена да си! И ти, и твоите близки!

Албена Ангелова

Колко много искам да напиша

Колко много искам да напиша за Поли и за книгите?! Докоснах се до тях на рождения си ден. На следващия ги започнах…или те мен?! Първо беше „Безмилостно Жестока“, която ме зашемети. След това взех „Голямата“…Поли, благодаря, че ми позволи да ѝ казвам така. И всичко в мен се преобърна. Получих удари, успокоения, просветления, затъмнения, връщане в близкото минало, но и леко повдигане на завесата за в бъдеще. Това, което правят Поли и кнгите, дори в най-изявлените ми въображения не съм си представяла. Благодаря, Поли! Благодаря, че те има! <3

Dragneva Vessy

Поли е един от най-страхотните

Поли е един от най-страхотните хора на тази земя, които познавам!
Изключителен професионалист, творец, терапевт, приятел. Очарована съм от продуктите, които твори за нас с много любов и грижа. Цялото семейство използваме ежедневно нейните сапуни, кремове, шампоани, тонери за акнеична кожа, блендове за екзема. В частност искам да споделя, че най-новият й парфюм “Five” е най-нежният и пролетен аромат, който някога съм ползвала. Дълготраен е и най-важното е, че е създаден от 100% натурални етерични масла. Препоръчвам го на всички с две ръце. Защото заслужаваме! ❤️
Скъпа Поли, благодаря ти за всичко!

Ели Мичева
Eli’s Candles and Creations

Поли,хиляди благодарности за късчетата природна

Поли,хиляди благодарности за късчетата природна грижа,които ми изпрати и ползвам с наслада! Отзиви за сапунчетата: бастилският е невероятен за детската кожа,подхранва и почиства! Разкошен е, а дъщеря ми буквално иска да го изяде 😁😁😁. Антицелулитният е върха! Кожата ми става гладка, мека и сияйна. Ароматът му е топ👌👌👌 на свежест и кафе ммм. Парфюмчето ухае разкошно и подхранващият крем в същата гама са черешката на тортата. Всяко къпане се превръща в луксозна спа процедура, а кожата ми е мека, уханна и нежна! Красота! Емулсията за зряла кожа е просто вълшебна. Резултатът от нея е като от продуктите на Герлайн, с разликата че подарявам на кожата си грижа от природата. Свежа,подмладена и сияйна кожа! За зарядът и вибрациите на любов и отдаденост просто няма да говоря. Те се чувстват. БлагоДаря ти , вълшебнице!

Славка Димитрова

Изключителен човек и терапевт е

Изключителен човек и терапевт е Поли! Квантовата диагностика с Биоскенер е много подробна и дава ясна картина за здравословното състояние на човек, а Поли със своя професионализъм ти дава съвети как да го подобриш. Препоръчвам на всички да се доверят на професионалния опит на Поли, аз го направих и съм много доволна! Благодаря ти Поли!❤️

Кремена Славилова

Поли е един страхотен човек.

Поли е един страхотен човек. Отидох с празни ръце ,а си тръгнах с пълни. По важното,че душата ми го усети. Но думите не стигат ,за да опишеш изживяването. Трябва да го усетиш. Излъчваща такава любов,спокойствиие,уют.От една прегръдка с такава енергия си тръгнах заредена. Невероятен специалист,Бих се доверила за всяко едно нещо на Поли. Благодаря Поли,че те срещнах. Не се колебайте да усетите божествената сила на Поли❤

Petya Dobreva

Поли е един прекрасен човек!Всичко

Холистична терапия

Поли е един прекрасен човек!Всичко прави с любов, с частици от душата си, с топлина от сърцето си.Тя е позитивно -зареждаща и винаги усмихната. Нейните книги докоснаха моето сърце и душа, терапиите излекуваха тялото ми от излишните негативни частици. Препоръчвам я с ръка на сърцето и нямам търпение за следващият сеанс🌹

Desislava Nitova
Dess-Art

Radoslava Ivanova Dimitrova

отзив

Прекрасни, силни и чисти! Подпомагат и задействат процеси на дълбока трансформация! Препоръчвам от сърце. Всеки на който картина му прави ‘клик’ да не се двоуми, през разума, а да се довери,че Вселената бди над него и му изпраща частица Любов, чрез творенията на Поли!
💝🌻💝
В ‘моята’ картина това ясно си личи! Вярвам, че виждате лицето, което е там!🤗👁👤
Благодаря ти!
Мир и Благоденствие за теб и близките ти! 😘🙏💝

Radoslava Ivanova Dimitrova

Ирена Сиракова

отзив

Книгата „Безмилостно жестока“ ме докосна и искам да я препоръчам на всички, които ще попаднат на тази страничка и все още не са я чели!
Поли има неоспорим талант като писател и поет, но не това прави книгата толкова необикновена и ценна, а историята вътре в нея и дарбите, които Поли притежава. Мен лично тази книга ми даде увереност, че не съм сама. Прочетох я на един дъх. Почувствах се съпричастна, плаках, вдъхновявах се, усмихвах се, но най-силно беше усещането за светлина и любов. Защото тя самата книга е светлина и любов, преди всичко, които побеждават болката и неволите. Чакам следващата ти книга, Поли! 🙂

Ирена Сиракова
Holistic Therapist, Psyhotherapist & Art Therapist

Снежана Адвокатова

отзив

Това е книга,която може да преобърне целият ти живот и да отвори сърцето и душата за Вярата и Любовта!

Снежана Адвокатова

Teddie Dimitrova

отзив

Баавно и славно узрях за идеята, че на кожата си трябва да слагаме само естествени съставки, които са далеч от токсичността на химическите продукти за масова употреба.
Поли е изключително ерудирана – доверявала съм и се и за лечение, и за козметика.
В момента използвам серия за лице за смесена кожа (мирише прекрасно!), крем за околоочен контур (пак така), душгел и пяна за измиване на лице.
Отделно в семейството използваме комплекса на Поли за себорея и трябва да кажа, че е вълшебен!
Сапуни също!
Всичко при Поли е от природата и това за мен е най-важно!
А още по-ценно е, че мога да отида при нея с проблем и знам, че тя ще намери най-доброто решение 🙂 Благодаря ти, Поли!

Teddie Dimitrova
House of Artists and Marketers

Radoslava Ivanova Dimitrova

отзив

Уникални продукти, както винаги!
Wild Spring и Бастилски сапун!
🥰😍☺
Най- благоуханния пакет , който съм получавала някога!
Траен и невероятен аромат на парфюма. Не мога да се наситя сама на себе си 🙆‍♀️😀 щом си сложа! 😁🤪
Само седмица от употребата на сапуна- мекота и нежност за кожата. Благоухание и свежест!
Взех и други продукти за мои близки! Нямам съмнение, че и те ще останат доволни!
Поли, благодаря ти от сърце!
Творчески идеи нека бликат в тебе, за създаване на още много полезни и приятни продукти!
🌸😘🌈🌼

Radoslava Ivanova Dimitrova
отзив

Искрени благодарности на Поли!Най-отзивчивия и загрижен човек с когото да разговаряш и работиш е истинско удоволствие.Аз издирвам баща си понеже е в неизвесност.Няколко пъти се чувам с Поли и не ни се даваше много да работим/все оцелвах някакви празници,като си запазвам час,а то не бивало/Днес обаче имах запазен час за 19.00часа/при нея пет/.Какво се случи незнам,но сеанса ни продължи до 21.30-22.00часа.Толкова много информация,а колко много насоки и знаци се дадоха,че вярата ми отново се възроди.Благодаря на Поли от цялото си сърце,че прие случая ми повече от спешен и искаше да направи всичко за мен.Невероятна е!Със сигурност е имала още часове записани след мен,но когато и казах,че времето ми е свършило тя ми отговори“Когато се дава нещо неможем да го прекъснем посредата.Трябва да се свърши до край,защото повече може да не се покаже“Благодаря ти мила Поли,че даде всичко за мен!!!

Нели Милушева
отзив

Прекрасен терапевт и човек, с невероятно чиста душа и енергия. Винаги готова да помогне и да даде най-доброто от себе си. Винаги бъди каквато си! Благодаря от сърце! ❤️
Lovely therapist who is very professional and kind, always there to help and give her best to her clients. Thank you!

Gergana Sirkarova-Bubolini

Thank You!

отзив

Polly is a great person with nice attitude and professional service!
I will definitely come back again and recommend anyone to try her massages and therapies. Thanks a lot for everything Polly, wish you luck and God bless you. 😊🍀

Radin Ka

Lenka Vas

отзив

Polly is a great person with nice attitude and professional service!

Lenka Vas

Thank you Polly!

отзив

Very professional and caring! She is knowledgable and highly skilled.I will definitely come back again.
Really recommend her!

Miroslava Vinogradova

Eli Micheva

Отзив

Страхотен професионалист! Препоръчвам на всички!

Eli Micheva
Eli's Candles and Creations

Напишете Вашия отзив

Strong Testimonials form submission spinner.

Задължителни полета