слънчево затъмнение

Слънчево затъмнение в Близнаци на 10 юни

Очаква ни първото, пръстеновидно, Слънчево затъмнение в Близнаци на 10 юни. Затъмнението ще се наблюдава като частично слънчево от по-голямата част на Северна Америка (без югозападните ѝ части), Централна и Северна Европа и почти цяла Азия (без югоизточните ѝ части, Индия и Арабския п-в). Ивицата на пръстеновидното затъмнение ще премине през Северна Канада – о-в Елисмиър, о-в Гренландия и Източна Русия. От България явлението няма да може да се наблюдава. Слънчевото затъмнение ще трае около 3 минути и 51 секунди

снимка интернет

От началото на Пълното Лунно затъмнение до 10 юни се намираме в кармичен коридор, който много хора усещат като тежък. Той ще продължи още една седмица след официалното си затваряне, което ще рече, че до 15 юни ще усещаме неговото въздействие, но вече намаляваща фаза.

Когато имаме кармични коридори ни се дава шанс да променим съдбата си в една или друга посока. Енергията е много тежка. Повечето хора я усещат като тегава, с странни случки, ситуации, сънища.

Време е да се откажем от нещата, които ни държат като завързани. Сега е времето на равносметка, чрез която ни се дава възможност да преценим от какво можем да се откажем доброволно, нещо, което вече не ни е нужно, за да направим място на това, новото, което на път към нас.

Време е да направим ревизия на отношенията и да освободим и да се освободим от тези хора, които ни дърпат назад. Много е важно да контролираме емоциите си. Не да ги подтискаме, а да наблюдаваме кое и как ни въздейства. Хубаво би било да осъзнаем, че това е просто период, който ще отмине, но период от изключителна важност относно бъдещия ни живот и хората в него. Много, много важен период за изясняване на личностни отношения, но не предприемайте каквото и да е преди Слънчевото затъмнение.

www.pollynikolovatherapy.com

На 08/06 от вечерта сме в Луна без курс, Ретрограден Меркурий, така че всички тези знаци ни подсещат да бъдем особено внимателни, но това не означава да стоим безучастни. Време е и за преосмисляне на цялостната ни система. Какво не харесваме в себе си, какво бихме искали да променим? Какво точно искаме от живота и как възнамеряваме да го постигнем?Особено подходящ е моментът за повече молитви, медитации, целителни практики, които биха ни позволили да постигнем вътрешен мир. Колкото по – чисти излезем от този коридор, толкова по- светъл ще бъде пътят и пред нас.

Сега е моментът наистина да пуснем старото, ненужното, независимо дали става въпрос за хора или вещи. Да хванем юздите на съдбата си в свои ръце. Но, е много важно да осъзнаем, че ние сме тези, които ще дърпат или ще отпускат юздите и ще направляват живота си. За това е необходимо да подобрим своите умения, да подобрим моралните си възгледи, да учим, да се образоваме, да полагаме основите, пътят, по който ще искаме да вървим.

Този коридор е момент, който ни кара да търсим балансът и хармонията, въпреки тежестта, която ни носи. А тежестта идва имено от това, че трябва да си направим равносметка и да погледнем дълбоко в себе си. Там където има баланс всичко ще е наред. Там, където няма – ще има провокации, докато не се установи и затвърди хармонията. От нас се изисква гъвкавост, търпение, въздържание и компромиси.  На преден план са моралните ценности и самодисциплината .

Слънчево затъмнение в Близнаци

Още няколко дни контролирайте емоциите и се опитайте да не изпадате в провокации. Повтаряйте си, че това е просто период.

Опитайте се да не влизате в конфликтни ситуации, защото тези ситуации ще оставят задълго своите последствия.

Не взимайте важни решения, не подписвайте договори, не рискувайте!

Повишавайте ежедневно вибрациите си чрез медитация, духовни практики, молитви и изцеление.

Приемайте по- лека храна. Това ще спомогне и за духовните практики, но ще спомогне и при изцелението.

Бъдете внимателни и слушайте интуицията си. Обръщайте внимание на знаците около вас. И приемете, че всичко, което се случва или ще ви донесе урок или е тест за вас.

Това, което ще се случи в периода около и седмица след Слънчевото затъмнение ни програмира в социален и общочовешки план, за доста дълъг период напред.

www.pollynikolovatherapy.com

Задайте си въпросите

Как протича реално животът ми?

Какво не ми харесва в него и какво искам да променя?

Струва ли си да продължавам по пътя, който сме съм избрал/а?

Ако не си струва, къде отива моята енергия реално?

Как да променя всичко това, ако не ме удовлетворява?

Бъдете осъзнати, не се спускайте по течението, а освободете старото, изорете и наторете почвата и посейте семената на здравето, на успехът във вашите очи, на щастието, по начин по- който вие разбирате думата щастие и на всички онези прекрасни неща, които тепърва ни престоят, ако успеем да запазим спокойствие и баланс, за да бъдем в хармония и мир със себе си и с другите.

Автор Поли Николова