Фитотерапия

Фитотерапията е комбинацията от билки, които въздействат върху ензимните системи и задвижват оздравителния процес, след снемането на здравният статус на пациента.
Този клон на медицината се опира на съвременни научни изследвания за биохимичния състав на растенията, както и за техните лечебни свойства.

Самият термин „фито“ от гръцки език означава „произлязъл от билки“, което е определящо за разбирането на този метод на лечение. С фитотерапия могат да се лекуват психични заболявания, заболявания на сърдечно-съдовата, дихателната, ендокринната, храносмилателната, нервната система.

Билките могат да се използват и при инфекциозни състояния и хронични заболявания, като трябва да се подхожда внимателно с начина на приготвяне и дозировката във всеки случай.Най-предпочитани са етеричните масла, сушените билки и много видове чай, а все повече хора предпочитат и лечебни балсами, кремове и мазила.

 Първоначална консултация фитотерапия

Времетраене – 60 мин.
Цена – €35
Връзка на осъществяване – Skype или Facebook
Плащане – по банков път или чрез пейпал при заявяване на услугата

Последваща консултация

След установените предписания и при приключване на първоначалният прием  на билковите лекове, се преминава към последващата консултация, за да се провери състоянието на пациента. При необходимост се повтаря или се сменя лечението.

Времетраене – 45 мин.
Цена – €20
Връзка на осъществяване – Skype или Facebook
Плащане – по банков път или чрез пейпал при заявяване на услугата

 
*Всички останали продукти, необходими за вашето билково лечение се заплащат отделно. 

Polly`N -PollyNi® – Билкови Продукти

Като човек, завършил аналитична и индустриална химия се насочих към домашно направени продукти за здраве, имайки предвид именно  опита ми като химик и химията в  много от продуктите за масова употреба.

Като Фито и Ароматерапевт се грижа за моите пациенти, като предлагам ръчно изработени от мен натурални продукти. Така мога да съм сигурна, че наистина пациентите ми получават най- доброто за своето здраве с грижа отвътре и отвън. 

Изработвам мехлеми, които са и индивидуални при нужда след Фито консултацията, и такива, които са за масова употреба при различни неразположения.  Освен това правя индивидуална козметика, отвари, тинктури, мацерати, изработвам сапуни, твърди шампоани всичко, което е необходимо за нас с цялата грижа и от природата.

За козметиката е необходима подробна консултация относно типа кожа, начин на хранене, ежедневна дейност, часове сън и тн.

Много от билките отглеждам сама, други от тях моята майка набира от екологично чисти райони в моята страна, а като цяло се грижа продуктите, които използвам винаги да са био или органик.

За повече информация, моля посетете моята фейсбук страница и оставете съобщение тук или в страницата и ще ви отговоря при първа възможност как бих могла да ви бъда полезна.

Може също да задавате вашите въпроси, чрез контактната форма на сайта!

Консултация с продуктите на Аквасорс

Всеизвестно е, че ние сме това, с което се храним.

Това, което поглъщаме определя нашите чувства, нашия външен вид и колко енергия имаме.

Английската компания AquaSource ни улеснява при получаването на хранителните вещества, от които се нуждаем, като по този начин подобрява имунитета ни и помага на тялото да се погрижи само при нужда. Продуктите на АкваСорс не са просто хранителни добавки, а храна за клетката. Клетките боледуват при липси в организма. Когато нахраним клетката и я уверим, че повече няма да е в лишения, то тя започва да се отпуска и да работи именно в подобряване на здравословното състояние без страх, че отново ще има липса.

Моля, посетете моята фейсбук страница, която е специализирана за лечение с продуктите на Аквасорс за допълнителна информация!

Може също да задавате вашите въпроси, чрез контактната форма на сайта!