Честита и изобилна да е годината на белият метален вол

САМОСЪЗНАНИЕ, ТЪРПЕНИЕ, ТРУДОЛЮБИЕ, ДИСЦИПЛИНА!

МОТОТО НА ГОДИНАТА НА БЕЛИЯТ, МЕТАЛЕН ВОЛ/ БИК!

Настъпи Китайската Нова година, с огромен портал в огледалните цифри 12/02/2021.

По китайското летоброене е 4719 година, а по зодиакален знак е този на бика.

Белият, Метален бик ще определи какви ще бъдат следващите 12 месеца от годината. Лунната китайска година, започна от днес, петък, 12 февруари 2021 г. и завършва на 31 януари 2022 г. Бикът е вторият знак в китайският календар. Той символизира силата чрез единство, упорита работа, подчинение, издръжливост, надеждност и старание.

Според китайския хороскоп елементът на 2021 г. е Метал, а елементът на Бика е Земя.Планетата е Юпитер. Юпитер е мъжка планета. Тя олицетворява закона и реда. Денят на Юпитер е четвъртък. Взаимодействието на тези два елемента, до голяма степен ще определя естеството на годината. Донякъде 2021г. ще е продължение на 2020г, тъй като и двете години са подвластни на една и съща стихия. Металът символизира, режещ предмет, студенина, твърдост, опасност, също показва промяна. Бикът от своя страна е символ на богатство, пари, просперитет, а белият цвят символизира запада.Белият метал всъщност е калай, чийто реален цвят е сребристо бял.

Тъй като е метална година, освен бялото, цветове, които ще ни донесат щастие ще са жълто и зелено, те привличат просперитета и успеха. Други основни цветове са бяло, млечно, шампанско, бледорозово, бежово, слонова кост, нюд.Не носете червено, или ако толкова обичате този цвят, то поне го носете по- рядко. С червеното се предизвикват биковете при коридата, това е цветът и на агресията, така че опитайте да не предизвиквате Металният Бик още от самото начало.За да привлечете късмета към вас, носете метални аксесоари.

Годината на Белият Метален бик започва с нейното женско начало и означава стабилност и успех, възстановяване след сериозни сътресения, хармонизация на външния и вътрешния свят. За това, като се има предвид Юпитер, като чисто мъжка планета,балансът ще е от съществена важност.Ситуацията в света, ще бъде относително стабилна и хората ще могат да подобрят материалното си положение.

Амулетите на годината ще бъдат растения, покровителствани от Юпитер: дъб, евкалипт, ябълково дърво. През Годината на белия метален Вол ще трябва да бъдем изключително дисциплинирани, трудолюбиви и търпеливи.

И накрая бих искала да ви накарам да се замислите по три въпроса и въпреки, че подсказвам отговорите във самите въпроси, вярвам, че ще ги осмислите много добре.

❤ Колко време носи жената животът в себе си?И защо се смятат лунарни, а не слънчеви месеци? И защото точно Луната?

❤

Добре дошли в годината на осъзнаването!

Добре дошли в годината на СамоСъзнанието, на трудолюбието, дисциплината търпението!

И знайте, че всички тези качества са обърнати навътре, а не на навън. И няма как да не напомня точно сега, че това, което излъчим отвътре, ще привлечем и отвън. Подобното привлича подобно, нали?

Нека се ръководим от моето послание и изпратим на света любов и благодарност, че ни се дава възможността да се променяме и израстваме, което именно ще се случи, в настъпилата вече Китайска Нова Година на Белият, Метален Вол!

Честита да е и на празнуващите!

❤